برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.یعنی اگه از این پاور همینطور استفاده کنم ممکنه چه اتفاقی بیفته؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.یعنی اگه از این پاور همینطور استفاده کنم ممکنه چه اتفاقی بیفته؟؟؟
مؤسسه تحقیقاتی Ookla بر پایه دادههای موجود اعلام کرده که متوسط سرعت اینترنت جهانی در دانلود برابر با ۱۶.۹ مگابیت بر ثانیه، متوسط سرعت آپلود برابر با ۷.۶ مگابیت بر ثانیه و همچنین متوسط بهای خدمات اینترنت در جهان برابر با ۶.۵۵ دلار در ماه است.
|
|
در بهترین حالت میسوزه خود پاور و بدترین حالت قطعات دیگه رو به شدت خراب میکنه و خارج از گارانتی . به شدت خطرناک هست سریعا تعویض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali mostwanted برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-08-14), ali mostwanted (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14), nima_hl (18-08-14)
یعنی بالا رفتن دمای قطعات هم واسه همینه؟تا وقتی که عوض نکردم چه اعمالی رو با سیستمم نباید انجام بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مؤسسه تحقیقاتی Ookla بر پایه دادههای موجود اعلام کرده که متوسط سرعت اینترنت جهانی در دانلود برابر با ۱۶.۹ مگابیت بر ثانیه، متوسط سرعت آپلود برابر با ۷.۶ مگابیت بر ثانیه و همچنین متوسط بهای خدمات اینترنت در جهان برابر با ۶.۵۵ دلار در ماه است.
بله دلیلش همینه . شما دارید بار زیادی ازش میکشید . گرافیک رو از کیس خارج کنید . فعلا از خروجی مادربرد تصویر بگیرید . هر چه سریع تر هم پاور مناسب تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali mostwanted برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-08-14), ali mostwanted (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14)
پاور GP600A-HP کافیه یا برای اطمینان باید بالاتر گرفت؟
نظر من رو بخوای پیشنهاد میکنم green 700-hp بگیری .چون ارتقا های احتمالی رو حساب کنیم . مدل 700 گزینه بهتری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali mostwanted برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.green-case.com/products/power/GP700A-HP.html
*MoJtAbA* (18-08-14), ali mostwanted (18-08-14), STUXNET (19-08-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks